Fitlala

Fitlala is uit! De nieuwste hit van Kinderen voor Kinderen voor de Koningsspelen 2018.


De Koningsspelen zijn een idee van Richard Krajicek omtrent de inhuldiging van Koning Willem Alexander op 30 april 2013. Sindsdien zijn de Koningsspelen een jaarlijks terug kerend evenement.

Dit sportieve Oranjefeest heeft als doel te laten zien dat samen goed ontbijten en actief bewegen belangrijk, maar vooral ook heel leuk is. Zo wordt er bijgedragen aan een verbonden, sportieve en gezonde samenleving.

 

Vaste onderdelen van de Koningsspelen zijn het Koningsontbijt en de Koningssportdag. Dit vindt plaats om alle leerlingen (maar óók de ouders) een boodschap te geven dat een goed ontbijt en veel bewegen erg belangrijk, én leuk, voor de gezondheid is.

 

Wij staan er natuurlijk ook voor dat bewegen erg belangrijk en gezond is. En vinden het dan ook erg leuk om bij te dragen aan de Koningsspelen. Al sinds 2013 worden wij jaarlijks op basisscholen uitgenodigd om met dans bij te dragen aan de Koningsspelen op school. Dit jaar zijn de Koningsspelen op 20 april, misschien zie je ons wel bij jou op school!

 

Fitlala is een lekker energiek nummer dat in het teken staat van swingen en fit worden. Het is zo vrolijk dat je wel moet bewegen en dansen. 

Nu is het tijd om de danspasjes onder de knie te krijgen, dus dat wordt flink oefenen de komende tijd! Gelukkig hebben we de dansinstructies en onze leerlingen die altijd enthousiast met ons meedoen tijdens de lessen. Doe je ook met ons mee?

 

Liefs,

Raebekah en Tjarda

 

Gaan de danspasjes in de clip je iets te snel? Kijk dan naar de dansinstructies in de onderstaande video met danscoach Demi!

Ook in de komende danslessen gaan we hier zeker aandacht aan besteden.

 

Vergeet ook vooral niet de website van Kinderen voor Kinderen te checken want daar staat ook een zangles op en zelfs de bladmuziek van Fitlala, voor diegene die een muziekinstrument bespeelt, hoe cool is dat?!

Reactie schrijven

Commentaren: 0